Caffè Zarazzo is gespecialiseerd in op maat gemaakte koffieconcepten voor bedrijven en instellingen (B2B). Dit verzorgen wij via ons eigen koffiemerk “Caffè Zarazzo”. Vanwege uitbreiding bij bestaande klanten zoeken wij een parttime magazijnmedewerker om ons vaste team te versterken. Hou je van koffie en ben je klantgericht?

Check dan nu je profiel (nee, even niet van je banden):

 • Je hebt ervaring in voorraadbeheer en magazijnwerkzaamheden en je bent klantgericht;
   
 • Je bent dus niet te beroerd om de handen uit de Zarazzo mouwen te steken en het magazijn schoon en op orde te houden;
   
 • Je hebt een rijbewijs en zou kunnen bijspringen in de logistiek, klanten zien je dan graag komen, want je bent sociaal en servicegericht;
 • Je weet dat het een functie voor 24 uur per week betreft (van 11.00 uur – 15.30 uur (incl. pauze);
   
 • Je bent accuraat, secuur en stressbestendig, en gaat flexibel om met onverwachte bestellingen.

  Ja? Dan ben jij degene die wij zoeken! 

Daar ga je dan op weg naar Hoevelaken waar je s ’ochtends de dag begint met een heerlijk kopje koffie van Zarazzo. Dan begin je rustig de binnengelopen bestellingen na te lopen en klaar te zetten, je ruimt nog even het magazijn op tussen de heerlijke koffiegeur. Af en toe komt er een collega langs en ze zij blij met je, want je hebt de nieuwe voorraden weer mooi op orde gebracht, zodat je ze goed kan helpen. Nog een pluspunt, je krijgt direct een contract - dus geen uitzendbureau of zzp-er -, met een goed salaris en een degelijke arbeidsvoorwaardenregeling.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct! En mail je motivatie en curriculum via onderstaande link naar Zarazzo!